December 3, 2023

Boezemband is het hoofdarrangement dat een grote impact kan hebben op de manier waarop je eruit ziet en voelt op je grote dag.
Het vinden van de juiste tape zal je boezem ondersteunen en liften, zodat je op de beste manier in je trouwjurk past. Je zou kunnen zeggen “als een handschoen”.

Je kent misschien wel boektape, misschien heb je zelfs een deel van onze eigen speciale Challenge To Wear Boob Tape gekregen van ons trouwcentrum, maar heb je enig idee hoe je het moet toepassen?
In dit blogbericht beschrijf ik alles wat u wilt weten over het kopen van borstband en hoe het voor u kan werken. Klinkt goed? Stop dan hier niet…

Een beginnershandleiding voor het dragen van een borstband
Vind de juiste borstband

Heb je onze vers uit de doos nieuwe Challenge To Wear Boob Tape al bekeken?
Het is de eerste zweepslag op de borst die expliciet is gepland, rekening houdend met dames om hun huwelijksontmoetingen hoger dan ooit te nemen.
Koop onze boob tape is verkrijgbaar in 5 teinturen om bij je uiterlijk te passen en onzichtbaar te blijven onder je outfit, maar is aan de andere kant bedoeld om op verschillende manieren te worden gebruikt om bij je borstvorm en -maat te passen.
Het is zweetbestendig, waterdicht en ademend om je een definitieve troost en levensduur te geven op je grote dag, maar aan de andere kant is het hypoallergeen, plasticvrij en eenvoudig te verwijderen.
Kijk naar de 5 tonen op tape die we beschikbaar Boobtape hebben en kies degene die het beste bij je past. Maar wees er snel bij, want ze verkopen snel.

Stap voor stap instructies om de borstband om te doen

Vanwege de vele soorten en maten die boezems hebben, zou het een uitdaging zijn om u een “one way works for all”-techniek te geven voor het passen van uw borstband.
Hoe dan ook, hier is een manier waarop we u aanraden om het eerst te proberen.

Fase 1

Begin met het knippen van elk van de stroken die je wilt om de lift en vorm te krijgen die je nodig hebt.
Door alle tape toch op te zetten, wordt de cyclus een stuk eenvoudiger, vooral als u ver van alle anderen verwijderd bent.
Ik zou willen voorstellen om wat tepelhofdeksels aan te doen, aangezien dit stuk van de boezem erg delicaat kan zijn, dus tepelhofdeksels kunnen je redding zijn. Pas op voor Emporella’s tepelhofdeksels die zeer binnenkort verschijnen…

Stage 2

Nu wil je echt je buste klaar krijgen.
Leun naar voren en houd je meest memorabele borst in de positie waarmee je moet eindigen. Dan, op dat moment, leun achterover en sta rechtop terwijl je je boezem vasthoudt om er zeker van te zijn dat je bij de situering bent.
Ga je gang en herhaal dit een paar keer totdat je 100 procent tevreden bent met de vorm en positie.

Fase 3

Wanneer je tevreden bent, is dit het ideale moment om de tape aan te brengen.
Leun naar voren en breng het hoofdsegment tape aan.
Over het algemeen raden we aan om de hoofdstrip onder uw buste, over de tepelhof en op het schouderbot te plaatsen, omdat dit helpt bij het vastzetten van uw boezem.
Terwijl u uw boezem consequent vasthoudt, blijft u tape aanbrengen in de vorm die u echt wilt.

Fase 4

Nu je klaar bent met de eerste boob, is het nu het ideale moment om naar de volgende te gaan en de interactie opnieuw uit te voeren.
Ik zou aanraden om deze cyclus voorafgaand aan je grote dag te proberen om er zeker van te zijn dat je je overal goed bij voelt. Je wilt het liever niet interessant proberen op de ochtend van je bruiloft.
Stap voor stap instructies om te elimineren
Probeer het niet te Honen!

Nu we zo ver verwijderd zijn, is dit de manier waarop we voorstellen om je borstband te verwijderen.
Om de interactie zo eenvoudig mogelijk te maken, brengt u een crème of vochtinbrengende crème voor het lichaam aan op de tape, zodat deze minder plakkerig en een stukje milder wordt.

Als het delicaat is, kunt u beginnen met het geleidelijk verwijderen van de tape.
Een andere methode om het gemakkelijker te maken, is door je af te wassen of te douchen terwijl je de tape draagt, net zoals nog een methode om de tape te ontspannen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *