December 3, 2023

Wanneer de tijden moeilijk worden, komen de moeilijken op gang. Iedereen heeft deze wijsheid gehoord, maar heel weinig ketoxplode mensen nemen de tijd om na te denken over hoe ze het in hun voordeel kunnen gebruiken. Wat uw omstandigheden ook zijn, er is altijd iets goeds dat u kunt onderscheiden als dat zo is. Nu de kosten van alles om ons heen tot ongelooflijke hoogten stijgen, is bijstellen een must.

Je denkt misschien niet dat het mogelijk is, maar er is geen beter moment om aan een gezonde levensstijl te beginnen. Dat is de hoeksteen van gezond gewichtsverlies, en u kunt een magere portemonnee in uw voordeel gebruiken. Wil je weer passen in de kleren waarvan je dacht dat je ze nooit meer zou passen zonder bakken met geld uit te geven aan een lidmaatschap van een sportschool? Het is helemaal mogelijk!

Hier zijn 4 tips over hoe stijgende kosten u kunnen helpen bij het bereiken van gezond gewichtsverlies:

Gezond afvallen Tip # 1: stap op je fiets en rijd

Hoeveel kost benzine tegenwoordig per gallon? Het is absoluut gruwelijk om te bedenken dat het ongeveer 100 jaar duurde voordat we de eerste dollar per gallon bereikten, en dan slechts 5 jaar om de tweede te bereiken, 2 jaar om de derde te bereiken, en een jaar later zijn we bij een maar liefst $ 4! Het is tijd om de oliemaatschappijen te vertellen dat we alternatief vervoer hebben naar de supermarkt, het postkantoor en de bank.

Bespaar je gasgeld door die oude fiets af te stoffen die de afgelopen vijf jaar met lekke banden in de garage heeft gestaan. Plan een route waarmee u uw boodschappen op de ouderwetse manier kunt doen. U bespaart niet alleen geld, u krijgt ook dagelijkse lichaamsbeweging zonder dat u hoeft te betalen voor een lidmaatschap van een sportschool. Lichaamsbeweging is een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl en hoewel het niet absoluut noodzakelijk is voor gezond gewichtsverlies, versnelt het het proces zeker.

Gezond afvallen Tip # 2: maaltijdvervangers

Ik verloor 70 pond in 4 maanden en heb het meer dan 15 jaar afgehouden. Een van mijn trucs was dat ik begon met een programma voor gezond gewichtsverlies dat was ontworpen om dure, aderverstoppingsmaaltijden te vervangen door een eiwitshake op basis van soja. Ongeacht hoeveel gewicht u moet verliezen, dit is de beste manier om te beginnen met het leiden van een gezonde levensstijl. Drink ik een shake in plaats van elke maaltijd? Nee. Maar omdat het de best mogelijke voeding biedt, laat ik nooit een dag voorbijgaan zonder er minstens één te drinken.

Stel je voor dat een smakelijke McDonald’s-shake je alle voedingsstoffen bood die je nodig had voor een hele maaltijd, maar het was slechts 180 calorieën? Aangezien gewichtsverlies gelijk staat aan minder calorieën consumeren dan u verbrandt, kunt u zich gemakkelijk voorstellen dat dit een uiterst succesvol en gezond plan is om af te vallen. Het kost ongeveer $ 1,50, vergeleken met een vette, zoute maaltijd van $ 10,00 in een willekeurig restaurant. Je hoeft geen genie te zijn om te zien dat de wiskunde in jouw voordeel is.

Gezond gewichtsverlies Tip # 3: verlaag uw snackrekening

Ik kan persoonlijk niet meer naar de supermarkt gaan zonder minstens tien dollar uit te geven aan dingen die vroeger $ 6,00 kostten. Melk, boter, eieren, brood. Het klopt allemaal zo snel dat er iets moet worden opgeofferd om rond te komen. In plaats van te bezuinigen op gezonde voedingsmiddelen zoals kip, vis, groenten en fruit, moet u in plaats daarvan bezuinigen op de onnodige snacks die in de kasten van mensen met overgewicht staan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *