September 25, 2023

Artikel aanbevelen Artikelreacties Artikel afdrukkenDeel dit artikel op FacebookDeel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op LinkedinDeel dit artikel op RedditDeel dit artikel op Pinterest
Recente studies tonen aan dat angststoornissen veel voorkomen in de Verenigde Staten. Angstige mensen zijn vatbaar voor overmatige angst en nervositeit, die soms uit het niets kunnen optreden en iemands vermogen om normaal te functioneren belemmeren. Mensen met een angststoornis ervaren ook een scala aan lichamelijke symptomen zoals versnelde hartslag, kortademigheid, duizeligheid, enz., die blijkbaar de waarschuwingssignalen zijn die zo snel mogelijk moeten worden herkend.

Angststoornissen worden voornamelijk ingedeeld in verschillende stoornissen, zoals gegeneraliseerde angststoornis (GAD), paniekstoornis en sociale angststoornis (SAD). Gelukkig kunnen de meeste van deze aandoeningen worden behandeld met medicijnen zoals antidepressiva, angststillers of beide, samen met therapieën zoals cognitieve gedragstherapie (CGT) en exposure-therapie. Er zijn echter bepaalde onconventionele natuurlijke manieren die een grote bijdrage kunnen leveren aan het terugdringen van deze symptomen.

Enkele van de kruidengeneesmiddelen die angstsymptomen kunnen helpen verlichten, zijn:

Kava: Ook bekend als Kava kava, het kruid is minstens 3000 jaar geleden ontstaan en werd traditioneel geconsumeerd door mensen die rond de Stille Oceaan woonden, waaronder Fiji, Vanuatu, Hawaï en Polynesië. De wortels van kava worden gefermenteerd om een drankje te creëren dat wonderen doet voor een bezorgde geest en angst kan verlichten. Het is een zeer effectief en nuttig kruid voor de behandeling van sociale angst.
Passiebloem: Het kruid wordt gebruikt om medicijnen clonazepam bestellen met ideal zonder recept te bereiden tegen slapeloosheid, gastro-intestinale problemen die verband houden met angst of nervositeit, GAD en andere. Studies hebben aangetoond dat het kruid effectief is bij het verlichten van angstsymptomen en het verminderen van de hersenactiviteit, waardoor de geest ontspant. Men moet het echter niet regelmatig gebruiken, omdat het verschillende bijwerkingen kan veroorzaken, zoals duizeligheid, verwardheid, snelle hartslag, enz.
Valeriaan: een kruid dat over het algemeen wordt gebruikt om slaapstoornissen te behandelen, is ook een effectieve behandeling voor angstgerelateerde aandoeningen. Valeriaan is gunstig bij het verminderen van angst en slapeloosheid omdat het kalmerende stoffen bevat. Het kruid heeft geen aantrekkelijke geur en is moeilijk te drinken, daarom nemen mensen het over het algemeen in de vorm van een capsule of tinctuur.
Kamille: Kamillethee wordt al eeuwenlang gebruikt om verlichting te bieden bij problemen zoals maagklachten, slaapstoornissen, enzovoort. Het geweldige kruid is ook een effectieve behandeling voor angst. Gebrouwen in een thee of als supplement ingenomen, is kamille een geweldige manier om de geest te kalmeren en uitgeputte zenuwen te verlichten.
Lavendel: Studies tonen aan dat lavendel een van de meest effectieve kruiden is om angststoornissen te behandelen. Lavendel, een kalmerend en ontspannend kruid, is nuttig bij de behandeling van slapeloosheid, angst, depressie en om op natuurlijke wijze stress te verlichten.
De geur van de lavendelbloem helpt bij het opwekken van slaap en het ontspannen van gestreste baby’s. Het ruiken van lavendel of het drinken van lavendelthee kan een persoon zelfs onmiddellijk kalmeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *