September 25, 2023

Mandatory Credit: Photo by Voisin/Phanie / Rex Features ( 1265021h ) Model released - Doctor examining a 5 year old girl with a stethoscope. Various

Word gezond, rijk en wijs. Ga zwaar om licht te krijgen. Hoe meer spieren werken, hoe meer calorieën je verbrandt, zeggen onderzoekers. Ze ontdekten dat krachttraining 71 procent meer calorieën verbrandt dan normaal. Activeer meer spieren in een set door een circuit uit te voeren waarin je bovenlichaambewegingen afwisselt met onderlichaambuikoefeningen.

Body Work-Relax Spanning in je rug. Een dagelijkse routine van 5 minuten zal de spanning in uw rug verminderen. Het duurt maar vijf minuten. Doe één rugcurve stretch en één torso draai naar elke kant.

Na vijf minuten: u verlicht spanning, stijfheid en pijn in uw nek, schouders en onderrug en loopt ontspannen en gefocust weg.

Als je het dagelijks doet: je houdt stressgerelateerde spierstrakheid op afstand en je rug wordt leniger.

Terug Curve Stretch:

Ga vanuit knielende positie achterover op je hielen zitten en laat je bovenlichaam langzaam tegen je dijen zakken terwijl je je armen voor je uitsteekt. Bij elke diepe ademhaling voel je hoe de spierspanning afneemt terwijl je rug, schouder en nek weer een fractie van een centimeter dichter bij de vloer komen. Na een minuut strekken, cirkel je armen naar achteren totdat ze naast je zijn, handpalmen naar boven. Ontspan en adem nog een minuut diep in deze positie voordat je opstaat.

Torso draaiing:

Ga op je rug liggen met gebogen knieën, armen gespreid en handpalmen naar beneden. Schuif langzaam beide benen naar rechts totdat je rechterbeen de grond raakt; zorg ervoor dat je hoofd en schouders plat tegen de vloer blijven. Ontspan en adem diep in. Houd de positie een minuut vast.

Je voelt de rek in je onderrug, buitenste dij en borst. Keer de draai voorzichtig om door je knieën omhoog te brengen en ze vervolgens naar links te laten zakken. Wacht nog een minuut.

Zet de vetschakelaar uit:

Suiker valt je dagelijks aan. Leer hoe u uw lichaam kunt verdedigen zonder het voedsel waar u van houdt op te geven

Het eten van suiker is als het omdraaien van een schakelaar die je lichaam vertelt om meer vet op te slaan. En suiker is tegenwoordig overal. U weet al dat er grote hoeveelheden worden aangetroffen in frisdranken, chocoladerependesserts, maar hoe zit het met de suiker vermomd in geraffineerde koolhydraten en door u gegeten in brood, rijst en pasta? Je strooit er een snuifje over in je bier en één miezerig sneetje witbrood zet Nieuws Vandaag om in evenveel glucose als vier eetlepels suiker. Je lichaam kan het verschil niet zien – het verteert en absorbeert al deze suikers snel in je bloedbaan als glucose.

Maar als u deze tips volgt, kunt u de snelheid waarmee suiker in uw bloedbaan wordt opgenomen, vertragen. U vermindert ook de invloed van voedsel op uw glucosespiegel en op het vermogen van uw lichaam om vet te verbranden. Als gevolg hiervan kunt u de bloedglucosespiegel onder controle houden, uw eetlust verminderen en uw risico op diabetes, hartaandoeningen en kanker verminderen. Niet slecht, hè?

1) Zoek een fatsoenlijke reep – Als je een gemakkelijke snack wilt, vermijd dan de meeste ontbijt-, ontbijtgranen- en ‘performance’-repen – ze zitten vol met suiker. Kies in plaats daarvan voor producten die slechts 21 gram koolhydraten bevatten.

2) Wees creatief met je salade – Uit Zweeds onderzoek is gebleken dat wanneer mensen azijn met voedsel consumeerden, hun bloedglucose 23% lager was dan wat ze aten zonder azijn. Maak daarom van azijn een onmisbaar ingrediënt in je saladedressings.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *